Giethoorn Live!

Een initiatief van Vitaal Giethoorn en Gondelvaart Giethoorn samen

In 2016 kreeg de vrijdagavond een geheel nieuwe invulling. Door samenwerking met Vitaal Giethoorn werd het mogelijk geworden om Giethoorn Live! te organiseren.

Giethoorn Live! biedt een podium aan Gieters zangtalent om onder professionele begeleiding een muzikale show neer te zetten met een fantastische live band. Stella Vermeulen, onder andere bekend van feestband Glamourama, heeft de 12 leukste zangers en zangeressen van Giethoorn benaderd en samen een avondvullende show voorbereid.

GIETHOORN LIVE!

Een avondvullende show met Gieters talent en showband

 In de Feestweek Gondelvaart Giethoorn | op de vrijdagavond

Stella: “Het is geen talentenjacht, soundmixshow of karaoke en dus ook anders dan Gieterse Sterren. Er is geen wedstrijdelement. Met zijn allen zorgen de deelnemers voor een geweldige show.”

Voor Vitaal Giethoorn is Giethoorn Live! een heel bewuste keuze. Bij de behoeftepeiling onder inwoners bleek veel vraag te zijn naar meer en betere muziek initiatieven. “Met Giethoorn Live geven we invulling aan een belangrijke doelstelling en willen we jong en oud bereiken met een echt lokaal initiatief”, aldus Lianne Groen, projectleider van Vitaal Giethoorn. De vrijdagavond wordt weer top!

Meer informatie is ook te vinden op www.gondelvaartgiethoorn.nl.

Persberichten 2016:

Ook in 2017 heeft Gondelvaart Giethoorn – met steun van Vitaal Giethoorn – Giethoorn Live! weer kunnen organiseren. En wederom een weergaloos succes!