Giethoorn = Griezelig Leuk!

Zaterdag 2 november ~ de 3e editie van de Gieterse Halloween Spook Tocht! 

Als op zaterdagavond 2 november donker is, mag een ieder die dúrft deel te nemen aan deze spannende tocht in Giethoorn, zich melden voor de 3e editie. Dit keer is Zuid het decor van deze spannende tocht.

 Halloween in Giethoorn!
Het is hier griezelig leuk. Durf jij?


Meer informatie

Kijk op facebook.com/halloweengiethoorn en vitaalgiethoorn.nl/halloween.
Of bel de organisatie van MVK via 06-12082643.

Deelname

  • Deelname = geheel op eigen risico
  • De organisatie = in geen enkel geval aansprakelijk te stellen
  • De organisatie = gerechtigd om met gegronde reden een deelnemer/entreebewijs niet te laten starten of ‘en route’ deelname te beëindigen – geen refund
  • De organisatie laat foto’s maken en deze worden gebruikt voor promotionele doeleinden

Impressie 2017 Kijk snel!

Impressie 2018 Kijk snel!

Impressie 2019 Kijk snel

Met Vereende Kracht

Het initiatief van dit dorpsevent ligt in handen van de werkgroep Met Vereende Kracht (MVK), die deels voortgekomen is uit de schmickcursus 2016 van Vitaal Giethoorn. Tijdens het oefenen met griezel-schminken op de laatste avond werd geopperd om onze kunsten te kunnen vertonen tijdens een griezelig dorpsevent onder de vleugels van Vitaal Giethoorn. Het idee werd succesvol uitgevoerd in 2017 … wat een gave eerste editie rondom het Molengat! Jong & oud heeft genoten van een spannende tocht die door vele enthousaiste vrijwilligers “ten tonele” werd gebracht. Dwarsgracht was het decor van de tweede editie Halloween en in 2019 zuiden van Giethoorn aan de beurt! Ook de derde editie van Halloween wordt, net als voorgaande edities, financieel ondersteund door Vitaal Giethoorn.

Dit jaar hopen we wederom de uitverkochte status te bereiken; dan is er draagvlak en bestaansrecht voor dit dorpsevent én hopen we een volwaardig event te hebben ontwikkeld, die financieel niet meer afhankelijk is van de bijdrage van Vitaal Giethoorn. Het huidige bestuur hoopt dan ook het griezelig leuke organisatiestokje te kunnen overdragen aan een nieuw bestuur; dus wil jij dit jaar Halloween-stage lopen? Wees welkom.

Werkgroep MVK ~ Met Vereende Kracht
Bob Broer, Karin Maat, Marian Fix, Nicole Tuin, Sandra Boer [06-12082643]