Jeugdvolleybal start met competitie spelen!

In december 2014 onderzocht svGIETHOORNse of het mogelijk zou zijn om een jeugdteam te vormen. Na gastlessen volleybal tijdens de reguliere gymlessen op de Gieterse basisscholen werden 3 gratis introductielessen georganiseerd, in samenwerking met Vitaal Giethoorn. Met success!

In het voorjaar van 2015 zijn enthousiaste jongens & meisjes elke zaterdagochtend samen en nu gaan ze in het najaar van 2015 ook nog competitie spelen. Daarom zoeken zij nog steeds versterking! Want met een paar extra teamleden erbij wordt het nog leuker!

Jeugdvolleybalteam

 Voor wie  jongens & meisjes van 9 t/m 14 jaar

Het nieuwe team gaat trainen volgens de Cool Moves methode die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Het svGIETHOORNse jeugd volleybalteam is voor jongens en meisjes van 9 t/m 14 jaar en aanmelden of een keer vrijblijvend meetrainen is altijd mogelijk.

Meer info via info@vitaalgiethoorn.nl of volleybal@svgiethoornse.nl.

In de pers 2014/15:

Tijdens de volleybal clinics op Festival Vitaal in 2014 ontdekten we dat er veel belangstelling voor jeugdvolleybal was. Eind 2014 hebben svGIETHOORNse en Vitaal Giethoorn we dan ook gezamenlijk een aantal introductielessen georganiseerd onder leiding van Annelies Mulder. De lessen werden als heel leuk ervaren en er was genoeg belangstelling.

   • Op 27 & 28 november 2014 werden er volleyballessen verzorgd voor groep 7 & 8 van de beide basisscholen tijdens de gymles in het Kulturhus.
   • Op 22 en 29 december 2014 en 5 januari 2015 werden er introductielessen verzorgd in Kulturhus de Eendracht.
   • In het voorjaar van 2015 werd er volop op de zaterdagochtenden getraind volgens de Cool Moves methode.
   • Op 6 en 13 juni 2015 werden er introductielessen verzorgd in Kulturhus de Eendracht.

De pilot activiteiten eind 2014 en begin 2015 waren een initiatief van svGIETHOORNSse met ondersteuning van Vitaal Giethoorn. Voor een impressie van introductielessen klik je hier.