In 2015 werden er 3 inspirerende avonden voor en door moeders georganiseerd

Internet staat vol tips en ervaringen van moeders. Over opvoeding, huishouden, kinderwens, zwangerschap etc. etc.  Met vaak heel herkenbare situaties. Maar is het niet veel fijner om hierover echt te praten met andere moeders? Over wat je goed af gaat en wat minder. Hoe je van elkaar kunt leren. Maar vooral ook wat bij jóu persoonlijk past. En hoe krijg je balans in je drukke leven?

Speciaal voor moeders met jonge kinderen (0-12 jaar) organiseert Vitaal Giethoorn samen met life-coach Annemiek Stam 3 inspirerende avonden: me-time voor moeders. Even aandacht voor jou en voor elkaar. Met een kleine groep moeders deel je in ontspannen sfeer, met hapjes en drankjes, ervaringen uit. Je bespreekt dilemma’s, krijgt antwoorden en inspiratie. Annemiek stelt vragen, houdt spiegels voor en helpt je door middel van een opdracht of oefening aan nieuwe inzichten.

Me-time voor moeders?

Kortom, gezellige en inspirerende avonden om ervaringen uit te wisselen, antwoorden te krijgen, inzichten te delen en elkaar steun te geven. De avonden werden georganiseerd in Giethoorn, bij een deelnemer of Annemiek thuis.

Wil je meer weten?
Bel of mail Annemiek via M 06-14832352 of annemiek@methartenziel-coaching.nl. Op haar site www.annemiekstam.nl vind je meer informatie over coaching van moeders en Annemieks werk als life-coach.

In april en mei 2016 werden de volgende avonden georganiseerd

Balans in je leven
alle ballen tegelijk in de lucht moeten houden en ook nog tijd voor jezelf? Welke rollen vervul je en hoe doe je dat? Deel je ervaringen en krijg adviezen waar je echt iets aan hebt.
Opvoeding
opvoeden is moeilijk en je vraagt je vaak af of je het wel goed doet. Waar hecht jíj waarde aan? En hoe bereik je dat? Er zijn zo veel visies en meningen. Maar wat werkt voor jou?
Zwangerschap, bevalling, kinderwens
Vervelende ervaringen en gebeurtenissen komen vaker voor dan je denkt. Toch blijft het lastig om over te praten. Bij ‘gelijkgestemden’ vind je steun, begrip en vertrouwen. Het kan fijn zijn om te weten dat je niet de enige bent. Annemiek begeleidt de gesprekken en helpt je om gevoelens bespreekbaar te maken en ermee om te gaan.

In de pers: