ZATERDAG 4 NOVEMBER GAAT HET GEBEUREN: DE EERSTE ECHTE GIETERSE HALLOWEEN SPOOK TOCHT. DURF JIJ?

Als het donker is, mag een ieder die durft deel te nemen aan deze spannende tocht door het dorp, zich melden op een geheime locatie …

Tijdens de laatste avond van de schminckcursus van Vitaal Giethoorn, terwijl er druk werd geoefend met ‘griezel schminken’ borrelde het idee op: een spooktocht door Giethoorn tijdens Halloween! En nu gaat het gebeuren! Een speciaal opgerichte werkgroep Met Vereende Kracht (MVK), deels voortgekomen uit de schmickcursus, organiseert op zaterdagavond 4 november een heuse Halloween Spooktocht.

Wat er precies gaat gebeuren is natuurlijk geheim, maar we kunnen wel al melden dat deelnemers de tocht in groepjes afleggen, verdeeld over meerdere vertrektijden, en de keuze hebben tussen een ‘light’ versie (griezelig eng) en een ‘heavy’ versie (verrekte griezelig eng) voor de echte liefhebbers. Individueel inschrijven is natuurlijk mogelijk. Wel belangrijk: tot 15 jaar is deelname alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene (18+) met eigen startbewijs. De Halloween Spooktocht wordt mede mogelijk gemaakt door Vitaal Giethoorn, waardoor kosten van deelname zijn beperkt tot slechts € 5 per persoon, inclusief warme chocolademelk en een griezelig lekker hapje.

Startbewijzen à € 5,- kunnen alleen vóóraf worden aangeschaft. In totaal zijn er slechts 2 x 72 startbewijzen te koop op vrijdag 13 oktober (17:00-18:30 uur) en zaterdag 14 oktober (10:00 – 11:30) in de foyer van Kulturhus De Eendracht. De organisatie is aanwezig voor vragen etc. Eventuele resterende startbewijzen zijn vanaf maandag 16 oktober (10:00-12:00 uur) te koop. Wees er snel bij, want vol=vol!

Kijk voor meer informatie op facebook.com/halloweengiethoorn en vitaalgiethoorn.nl/halloween. Of bel de organisatie van MVK via 06-12082643.

Siberta Hassing 0612775203
Facebook.com/vitaalgiethoorn

Werkgroep MVK ~ Met Vereende Kracht
Bob Broer, Karin Maat, Marian Fix, Nicole Tuin, Sandra Boer [06-12082643]

De activiteiten van Vitaal Giethoorn worden mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de gemeente Steenwijkerland