Dinsdagavond 12 december vol muziek, hapjes, drankjes en kerstdecoraties 

Vitaal Giethoorn organiseert Vrouwencafé op veler verzoek voortaan op de dinsdagavond en de eerstkomende avond is een speciale kersteditie! De afgelopen jaren was December een pauzemaand voor Vrouwencafé, maar dit jaar pakken we juist extra uit. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing, maar denk aan muziek, proeverij van hapjes en drankjes, decoraties maken etc. Alles natuurlijk in het teken van kerst.

Kom je ook? We organiseren Vrouwencafé Giethoorn voor alle vrouwen, jong en oud, uit Giethoorn en omgeving. Gezelligheid en laagdrempeligheid staan daarbij voorop. Niemand wordt voor het blok gezet, maar iedereen gaat wel met een beetje meer kennis en inspiratie weer naar huis. De thema’s zijn gevarieerd en niet avondvullend, zodat er voldoende tijd overblijft om na te praten en bij te kletsen.

De speciale kersteditie op 12 december start om 20.00 uur. De deuren van De Sloothaak openen al om 19.30 uur. De entree bedraagt € 7,50 per persoon, inclusief feestelijke hapjes en kerstpunch. Andere drankjes zijn voor eigen rekening. Opgave is niet nodig. Iedereen is welkom!

Zet ook alvast de komende data in de agenda: 16 januari,  20 februari en  27 maart, telkens op dinsdagavond. Het beloven weer gezellige avonden te worden!

Kijk voor alle info rondom om Vrouwencafé hier.