Sportief en cultureel Giethoorn presenteert zich zondag 28 september

Na de behoeftepeiling is het nu tijd om Vitaal Giethoorn officieel te starten. Terwijl er al wordt gewerkt aan nieuwe activiteiten op basis van de onderzoeksresultaten, trapen we officieel af met een presentatie van wat er nu al te doen is in Giethoorn: Festival Vitaal. Sportief en cultureel Giethoorn presenteert zich zondag 28 september in en rondom ’t Kulturhus aan jong en oud.
Na de spectaculaire opening om 13.30 uur kan iedereen terecht bij de meer dan 50 deelnemers (verenigingen, sportclubs, koren etc.) verdeeld over 4 pleinen: een Gezondheidsplein, een Cultuurplein, een Sportplein en een Muziekplein. Laat je inspireren door demonstraties, geniet van optredens of doe actief mee aan een workshop. Een greep uit de deelnemers/activiteiten: bootcamp, Groot Gieters Popkoor, zeilschool, voetreflexmassage, fotoshoot, korfbalclinic, sessie kinderyoga, Waterlanders, bridge workshop, suppen, Fysiofit, voedingsadvies/gezonde hapjes, Vriendenkring, shiatsu, tennisclinic, zumba, Flagellanten, acrogym, punter knutselen, goud zoeken, health check en nog veel meer. Entree en alle activiteiten zijn gratis.

Tijdens Festival Vitaal is er natuurlijk volop gelegenheid om met het projectteam van Vitaal Giethoorn van gedachten te wisselen over nieuwe activiteiten.

Ook worden de 50 prijzen verdeeld die te winnen waren door het invullen van de behoeftepeiling. Met als hoofdprijs: een fiets die is aangeboden door Huisartsenpraktijk R.D. Westerbeek en H. Tan-Koning, Fysiotherapiepraktijk Giethoorn en Vos Fietsen & Schaatsen.
Meer informatie over het programma, de deelnemers en de activiteiten staat in de folder die voorafgaand aan Festival Vitaal huis aan huis zal worden verspreid in Giethoorn, Dwarsgracht en Jonen. Aanmelden als deelnemer is nog mogelijk via Sandra Boer (06 12082643 of kickoff@vitaalgiethoorn.nl).
Kortom: Kom naar Festival Vitaal, zondag 28 september van 13.30 – 17.00 uur, in en rondom ’t Kulturhus in Giethoorn. Gratis entree. Actief meedoen? Neem sportschoenen mee!