In 6 maanden tijd van beginner naar 4 engelse mijlen

In januari is hardloopgroep Vitaal Giethoorn van start gegaan met een aantal beginnende lopers en nu al is er flink resultaat geboekt! Maar liefst 8 hardlopers uit de groep liepen afgelopen zaterdag de Wavin 4 Engelse mijlen, onderdeel van de Zwolse Halve Marathon. Alle Vitaal Giethoorn lopers, onder wie personal trainer Daniëlle Schonewille zelf, zijn gefinisht in tijden tussen de 38 en 52 minuten. Allen vonden het een geweldige ervaring en zijn zeker van plan volgend jaar weer mee te doen.

De deelname aan de 4 Engelse Mijlen in Zwolle is een prestatie van formaat en een mooie afsluiting van het trainingsprogramma van 6 maanden. Alle deelnemers aan het programma hebben flinke progressie geboekt en zijn enthousiast lopers geworden. Iedereen is vast van plan om door te gaan met de hardloopgroep. De kans is dan ook groot dat volgend jaar een nog grotere delegatie uit Giethoorn aanwezig zal zijn in Zwolle en bij andere loopevenementen.

Vitaal Giethoorn is erg blij met het succes van de hardloopgroep. Uit een behoeftepeiling kwam begeleid hardlopen duidelijk naar voren, waarna Vitaal Giethoorn ermee aan de slag is gegaan samen met Daniëlle Schonewille. De prestaties en het enthousiasme van de hardlopers zijn een mooie bevestiging van dit project.

Voor meer informatie over Hardloopgroep Vitaal Giethoorn en andere activiteiten op sportief en/of cultureel gebied kijk op deze website.

En kijk hier voor alle foto’s!