MAAK KENNIS MET YOGA TIJDENS DE VITAAL GIETHOORN YOGA MIDDAG

Gratis lessen en demonstraties voor volwassenen en kinderen 

Zondagmiddag 4 september staat Kulthurhus De Eendracht in Giethoorn in het teken van yoga. Tijdens de speciale yogamiddag kan jong en oud vrijblijvend kennis maken met yoga. Volg een gratis les, woon een lezing of demonstratie bij of vraag persoonlijk advies.

Patricia de Geus van Alles Kids start om 13.00 met een proefles kinderyoga. Het wordt een waar yoga-avontuur waarin wordt gedanst, yoga-houdingen worden gedaan, gemasseerd, gecommuniceerd en gecreëerd. Elk kind wordt er blij en ontspannen van! Deze les is afgestemd op kinderen van ca. 4 t/m 7 jaar. Voor iets oudere kinderen van 8 t/m 12 jaar volgt om 15.15 uur een tweede proefles.

De proefles Do-In yoga door Bianca de Vreede van In Balans Giethoorn start om ca. 16.00 uur. Deze yoga variant is een combinatie van oefeningen met strekkingen, zelfaccupressuur en ademhaling. Do-In yoga verbetert de doorbloeding en maakt gewrichten soepeler. Veel beoefenaars hebben minder pijn in hun rug, nek, schouder en heup en zitten lekkerder in hun vel. De lessen zijn relatief eenvoudig en geschikt voor iedereen.

Tussen de lessen door om ca. 13.45 geeft Stephanie Scheffelaar, natuurgeneeskundig therapeut van praktijk Fysika, informatie, oefeningen en advies over ademhaling. De juiste ademhaling helpt bij ontspanning en komt de gezondheid ten goede.

Ook zijn er tussendoor demonstraties met shiatsu stoelmassage en uitleg over Shiatsu therapie en natuurlijk is er volop ruimte voor informatie over yoga. De gratis toegankelijke yoga-middag vindt plaats in Kulthurhus de Eendracht in Giethoorn, inloop vanaf 12.30 uur.

Meer informatie? Klik hier.