Dinsdagavond 20 november 2e avond: aan de slag met viltkralen 

Eind oktober was de aftrap van het nieuwe seizoen Vrouwencafé. Dankzij de medewerking van Nathalie den Besten is het wederom een gezellig en inspirerende avond geworden.

Dinsdag 20 november is de tweede avond en wordt er onder het genot van hapjes en drankjes en veel gezelligheid gewerkt met viltkralen. Viltkralen zijn trendy en zeer makkelijk te verwerken tot bijvoorbeeld een leuke ketting. Voor bijkletsen en napraten is natuurlijk voldoende ruimte.

De andere avonden dit seizoen zijn (onder voorbehoud): 11 december 2018 (thema kerstmis); 22 januari 2019 en 26 februari 2019, telkens op dinsdagavond.

Ook dit jaar wordt Vrouwencafé weer georganiseerd in De Sloothaak. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur. De bijdrage per avond is € 7,50 per persoon. Dit is inclusief lekkere hapjes en exclusief drankjes. Opgave is niet nodig. Iedereen is welkom.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en deze website in de gaten of www.facebook.com/vitaalgiethoorn) en meld je aan voor de nieuwsbrief.