SCHILDEREN, SCHMINKEN EN SIERADEN MAKEN MET VITAAL GIETHOORN

Let op: alle workshops zijn gecancelled wegens onvoldoende deelname. Wellicht worden deze workshops op een later tijdstip nogmaals aangeboden. Laat ons vooral weten, wanneer je interesse hebt in het volgen van 1 van de workshops via info@vitaalgiethoorn.nl!!

Dit najaar start Vitaal Giethoorn weer met 3 series creatieve workshops: schilderen, schminken en sieraden maken. De workshops verschillen in inhoud, lengte en kosten, maar worden elk georganiseerd op de woensdagavond.

Schminken
Janet Cuber is de docent tijdens de gevarieerde cursus schminken van 4 avonden. Denk niet alleen aan kinderen, maar ook aan toneel, gondelvaart, Sinterklaas en Kerstmis. Start 16 september. De kosten voor 4 avonden bedragen € 55,-
Let op: mooie korting voor schmink vrijwilligers! Kijk hier.

Tekenen en schilderen
In 8 avonden een schilderij maken, tijdens de basiscursus tekenen en schilderen van Son Hekelaar. Kies je eigen onderwerp en neem een foto mee. Start 16 september. De kosten voor de gehele cursus, inclusief materiaal, bedragen € 195,-.

Sieraden maken
Onder begeleiding van Jolanda van Vlimmeren maak je geheel naar eigen smaak een of meerdere sieraden of shawls. Naast de eenmalige inschrijfkosten van € 5,- betaal je alleen de gebruikte materialen. Inschrijven kan voor 2, 3 of 5 avonden. Start 7 oktober of 11 november.

Alle workshops worden georganiseerd in Ons Dorpshuis, Dwarsgracht 38, Giethoorn, vanaf 19.30 uur.

Meer informatie over de workshops kunt u hier vinden.

Voor uitgebreide informatie en inschrijving zie www.vitaalgiethoorn.nl of bel Anton Hassing (06 1344 5151)/ Grietje Hendriks (0521 361869). Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en de website in de gaten (www.vitaalgiethoorn.nl of www.facebook.com/vitaalgiethoorn) en meld je aan voor de nieuwsbrief.