Leer het tijdens de workshop van Vitaal Giethoorn over voeding en de overgang

Vroeg of laat krijgt iedere vrouw ermee te maken; de overgang. Het is een periode waarin veel verandert in het lichaam, wat gepaard kan gaan met diverse klachten. Vrouwen zitten vaak niet lekker in hun vel en worden op de meest onhandige momenten overvallen door opvliegers. Weinig energie, extra trek in lekker eten: voor je het weet vliegen de pondjes eraan.

Tijdens de workshop Voeding en de overgang van Vitaal Giethoorn leert Stephanie Scheffelaar vrouwen in de overgang om weer in balans te komen. Met de juiste voeding kun je lekker eten, extra gewicht voorkomen én overgangsklachten verminderen. Doorbreek de vicieuze cirkel en voel je fysiek en mentaal weer fit en in balans. Zónder hormonen en/of medicatie.

Voor alle vrouwen die bijna, net of volop in de overgang zitten. Natuurlijk is er onder het genot van vitale hapjes en drankjes ook voldoende tijd om ervaringen uit te wisselen.

Zondagmiddag 22 november vanaf 14.00 uur in De Pergola in Giethoorn, kosten bedragen € 8 per persoon, inclusief vitale hapjes. Aanmelden kan via www.vitaalgiethoorn.nl. Neem voor meer informatie contact op met Stephanie Scheffelaar via 06 50742628 of stef.schef@planet.nl

De workshop Voeding en de overgang maakt deel uit van een serie rondom Voeding & Gezondheid die Vitaal Giethoorn organiseert met Nadine van de Heuvel, Lida Metsemakers, Stephanie Scheffelaar en Anja Smit.  De workshops zijn actueel, laagdrempelig, behandelen telkens een ander thema en zijn apart van elkaar te volgen. Andere thema’s zijn emotie eten de baas, koken zonder pakjes en slank eten zonder diëten.

Kijk voor meer informatie rondom workshops voeding & gezondheid hier.