Workshop van Geesje van der Linde in de voorjaarsvakantie op woensdag 22 februari.

Na badkamer zingen met Jet Pit en fotograferen met je smartphone is het in februari tijd voor weer iets heel anders tijdens Vrouwencafé Giethoorn: sjoelen met en tegen de wereldkampioen!

Tweevoudig wereldkampioen Geesje van de Linde uit Zwartsluis geeft een korte workshop sjoelen en vertelt over haar belevenissen tijdens onder andere het WK in Tsjechië.  Daarna is het natuurlijk tijd om zelf te sjoelen. Sjoelervaring is niet nodig, maar mag uiteraard wel. Durf jij Geesje uit te dagen?

Bij Vrouwencafé zijn gezelligheid en laagdrempeligheid belangrijk. De thema’s zijn gevarieerd en niet avondvullend, zodat er voldoende tijd overblijft om bij te kletsen.

Vrouwencafé Giethoorn is een initiatief van Vitaal Giethoorn voor alle vrouwen, jong en oud, uit Giethoorn en omgeving. Als vanouds in De Sloothaak, in de wintermaanden. Voor het sjoelen op woensdagavond 22 februari (in de voorjaarsvakantie) geldt een entreeprijs van € 5, inclusief hapjes en exclusief drankjes. Start vanaf 20.00 uur.

Na het sjoelen wordt dit winterseizoen op 15 maart afgesloten met een sherry & tapas proeverij. Daarna gaat Vrouwencafé weer verder in het najaar. Suggesties voor thema’s zijn van harte welkom!