JARIG VITAAL GIETHOORN TRAKTEERT

Zaterdag 7 november vierde Vitaal Giethoorn haar 1e verjaardag met taart en tassen. Het verjaardagsfeestje was gekoppeld aan een van de successen van Vitaal Giethoorn: de oprichting van het jeugdteam volleybal van svGIETHOORNse. De jonge volleyballers speelden zaterdag hun eerste thuistoernooi in Kulturhus De Eendracht.

In het eerste jaar Vitaal Giethoorn is er veel gebeurd en dankzij vele vrijwilligers is er niet alleen een jeugdteam volleybal van start gegaan, maar is er ook veel tafeltennis gespeeld, is er een hardloopgroep gestart en is de dames wandelgroep uitgebreid met nieuwe leden. Er is hard gewerkt aan de gezamenlijke Koningspelen van de Gieterse basisscholen en bijgedragen aan het opknappen van de skatebaan en de organisatie van Giethoorn Proms. Er zijn diverse workshops gegeven (rieten matten, manden vlechten, stootwil knopen en foeke breien) en last but not least is het Vrouwencafé van weleer nieuw leven ingeblazen.

Reden voor traktaties: uit handen van voorzitter Siberta Hassing en projectleider Lianne Groen ontvingen de volleyballers elk een mooie sporttas. En er was een zeer bijzondere taart, gebakken door Albertine Mulder van Creatief Giethoorn. Een taart in de vorm van een beker/trofee, met beeltenissen van de verschillende activiteiten van het afgelopen jaar.

Inmiddels zijn ook weer nieuwe activiteiten gestart, zoals een serie workshops over Voeding & Gezondheid en een cursus schminken. De eerste avond Vrouwencafé van het nieuwe seizoen was ook weer veelbelovend gezellig.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en de website in de gaten (www.vitaalgiethoorn.nl of www.facebook.com/vitaalgiethoorn) en meld je aan voor de nieuwsbrief.