Met medewerking van Son Hekelaar, op dinsdagavond 20 februari a.s.

Vitaal Giethoorn organiseert Vrouwencafé op veler verzoek voortaan op de dinsdagavond en de komende avond, 20 februari a.s.,  gaan we terug naar onze kindertijd! Het wordt een verrassende, interactieve en vooral gezellige avond met medewerking van Son Hekelaar van de Dutch Painters. Son houdt de precieze invulling graag nog even geheim, dus laat je vooral verrassen en geniet van een leuke avond!

De deuren van De Sloothaak openen om 19.30 uur en om 20.00 start het programma. De entreeprijs op 20 februari bedraagt € 5,-, exclusief drankjes, maar inclusief heerlijke hapjes. Opgave is niet nodig. Iedereen is welkom!

Vrouwencafé Giethoorn is een maandelijks initiatief van Vitaal Giethoorn voor alle vrouwen, jong en oud, uit Giethoorn en omgeving en vindt alleen plaats in de winter. Op 27 maart wordt het seizoen afgesloten.

Gezelligheid en laagdrempeligheid staan centraal tijdens Vrouwencafé. Niemand wordt voor het blok gezet, maar iedereen gaat wel met een beetje meer kennis en inspiratie weer naar huis. De thema’s zijn gevarieerd en niet avondvullend, zodat er voldoende tijd overblijft om na te praten en bij te kletsen!

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en de website in de gaten (www.vitaalgiethoorn.nl of www.facebook.com/vitaalgiethoorn) en meld je aan voor de nieuwsbrief.