HARDLOOPGROEP FIT GIETHOORN NAAR STONECITYRUN MET VITAAL GIETHOORN

Vorig jaar januari is hardloopgroep Vitaal Giethoorn van start gegaan met een aantal beginnende lopers. Onder begeleiding van Daniëlle Schonewille werd vliegensvlug resultaat behaald. Het trainingsprogramma van 6 maanden werd afgesloten met deelname aan de Zwolse Halve Marathon. Maar liefst 8 hardlopers uit de groep liepen de 5km in een mooie tijd!

Inmiddels staat de door Vitaal Giethoorn op gang geholpen groep op eigen benen en is door Daniëlle omgedoopt tot hardloopgroep Fit Giethoorn. De trouwe en fanatieke lopers bereiden zich alweer voor op het volgende evenement: de StoneCityRun in Steenwijk op 17 juni. Door 2x in de week gezamenlijk te trainen (intervaltraining, loopscholing) stoomt Daniëlle ze klaar voor de 5km. Naar verwachting verschijnt de groep met 8 à 10 lopers aan de startstreep.

Vitaal Giethoorn blijft graag betrokken en geeft de lopers nog een klein steuntje in de rug door voor elke deelnemer van Fit Giethoorn het inschrijfgeld voor de StoneCityRun te sponsoren. Nu nog voor de 5km. Volgend jaar de 10?

Meer informatie over hardlopen? Klik hier.