MEET & EAT tijdens Running Dinner

De eerste Running Dinner zou plaatsvinden op zaterdagavond 11 april 2015. Helaas waren er voor deze culinaire avond te weinig aanmeldingen.

 Running Dinner

1 gang thuis – 2 gangen bij andere deelnemers

in de pers

Wat is Running Dinner?

Bewegen tussen de gangen door, elkaar ontmoeten en lekker eten. Dit zijn de ingrediënten van het Running dinner. Als duo ontvang je zelf eters thuis, maar je gaat ook bij dorpsgenoten eten. Een avond dus vol verrassende ontmoetingen en culinaire belevenissen! Elk duo kookt en eet thuis een voor- of, hoofd- of nagerecht voor 6 gasten. De andere 2 gangen van het 3 gangen menu eet je als duo bij de andere deelnemers. Dit doe je telkens op een andere thuislocatie, met een ander gezelschap. Je eet dus 1x thuis en 2x op een wisselende locatie bij andere duo’s thuis.

De locaties, indeling van de deelnemers en gerechten worden pas op de avond zelf bekend gemaakt. En ongeveer 1 week van te voren krijgt elk deelnemend duo te horen of ze een voor-, hoofd-, of nagerecht moeten maken. Wát je maakt bepaal je helemaal zelf, als het maar de juiste menugang is. Je hebt ongeveer 1,5 uur de tijd per gang om je te verplaatsten, te koken en te eten. Maak het dus niet te bewerkelijk en bereid zoveel mogelijk vooraf voor.