Nieuw seizoen Vrouwencafé

Voor alle vrouwen uit Giethoorn en omgeving organiseren wij ook deze winter weer een aantal gezellige avonden. Even lekker bijkletsen, iets nieuws leren/doen of gewoon lekker ontspannen en lachen. Voor de eerste avond hebben wij een gast gestrikt die ons op diverse manieren zal bezighouden….. Samenwerken, elkaar beter leren kennen, kennis, humor, lef zijn de belangrijkste uitgangspunten van deze eerste Vrouwencafé avond. Deze mogen jullie niet missen! We zien je graag in de Sloothaak vanaf 19.30. Kosten zijn € 7,50 pp.

Vrouwencafé!

KERSTMIS
Datum op dinsdag 11 december
Locatie De Sloothaak
Aanvang 19.30 uur  

 

De data voor seizoen 2018:

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en deze website in de gaten of www.facebook.com/vitaalgiethoorn en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Seizoen 2017-2018:

woensdag 18 oktober – Henk Groote
dinsdag 12 december – Kerst
dinsdag 16 januari – Spannend & Dromen!
dinsdag 20 februari – Creatief
dinsdag 27 maart – Dans

Seizoen 2016-2017

woensdagavond 14 december 2016 : Gezelligheid & Badkamer zingen Jet Pit
woensdagavond 18 januari 2017: Fotograferen met je smartphone
woensdagavond 22 februari 2017: Sjoelen
woensdagavond 15 maart 2017: Sherry & tapas proeverij

Seizoen 2015-2016: wat hebben we allemaal gedaan

28 oktober > Borrelhapjes maken met Robert Hörnemann van de Sloothaak
25 november > De kracht van de innerlijke glimlach met Bianca de Vreede
27 januari  > Gieterse streektaal avond met Femmy Groen
24 februari > Hip haken en ‘big’ breien
23 maart > Met een Paasttintje: advocaat maken!

Impressies van het seizoen 2014-2015:

De eerste vrouwencafé  met het thema ‘Welke kleur past bij jou’ van oktober werd goed bezocht. Kijk hier voor kleine impressie van de avond of voor het laatste nieuws.

Ook het tweede vrouwencafé met het thema ‘Kerstetiquette en wijn’ van november werd goed bezocht. Klik hier voor een impressie van de avond of voor het laatste nieuws.

De derde vrouwencafé kende het thema ‘Interactieve V-cirkel sessie’ – Ontdekking van onbewuste drijfveren. Klik hier voor een impressie van de avond.

Tijdens de vierde vrouwencafé kwam Koningin Maxima langs, ofwel de Vermakelaar. Klik hier voor een impressie van de avond of voor het laatste nieuws.

De laatse vrouwencafé van dit seizoen stond in het teken van de laatste mode, hair & beauty. Klk hier voor foto’s of voor het laatste nieuws.