Lekker wandelen in een groep?

Dat kan nog steeds!

Samen wandelen is een van de wensen die duidelijk naar voren kwam in de behoeftepeiling sport en cultuur Van Vitaal Giethoorn (mei 2014). Een wens die gemakkelijk is te vervullen! Diverse mensen hebben zelf eigen wandelgroepjes samengesteld die al dan niet op vaste tijden bij elkaar komen.

Er is een wandelgroep voor dames, voortgekomen uit de wandelgroep van Vrouwen van Nu.

 Gezellig samen wandelen op
dinsdagmiddag
voor dames

WANDELGROEP HEREN
Helaas was er te weinig animo onder de heren om op de dinsdagmorgen te gaan wandelen. De wandelgroep heren is dan ook gecancelled.

In de pers

WANDELGROEP DAMES
De dames (vanaf ca. 40 jaar) lopen elke 1e en 3e dinsdag van de maand 6 tot 10 km. Voorheen was dit alleen voor leden van Vrouwen van Nu, voortaan is iedereen van harte welkom. Deelname is gratis en aansluiten kan altijd.

  • De 1e dinsdag wordt om 13.30 uur vertrokken vanaf de parkeerplaats bij Het Zwaantje aan de T.O. Hylkemaweg. In overleg wordt er dan een rondje gelopen van 6-7 kilometer. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.
  • De 3e dinsdag loopt men op een locatie in de regio. Dan vertrekken we om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Het Zwaantje aan de T.O. Hylkemaweg. Waar we heen gaan is in overleg. Suggesties zijn welkom. Hiervoor dien je je wel aan te melden.

Meer informatie en opgave via
Lammie Maat: lammiemaat@ziggo.nl – T 0521-361680
Janny Doze: donalisa@kpnmail.nl