Voeding en gezondheid worskhops eind 2015 / begin 2016

Vitaal Giethoorn organiseerde 5 workshops rondom voeding en gezondheid. De workshops waren laagdrempelig, behandelden telkens een ander thema en waren dan ook apart van elkaar te volgen.

De organisatie is in handen van professionele diëtisten en voedingskundigen. De kosten per avond/middag variëren tussen de € 5,- en € 15,- afhankelijk van lengte, koken, proeven etc..

5 inspirerende workshops rondom superfoods, emotie eten, overgang, koken zonder pakjes en afvallen / slank eten

Workshops najaar 2015 & voorjaar 2016 | Locatie De Pergola Ds. T.O. Hylkemaweg 7 

In de pers:

WORKSHOP: POWERFOOD VOOR JE LICHAAM
Wat zijn superfoods en wat doen ze voor je lichaam? Gezonde gerechten maken en proeven met superfoods als ingrediënt. Kennismaken met verschillende smoothies. Door Anja Smit en Nadine van den Heuvel.

NB Helaas onvoldoende deelname voor de workshop van 17 september jl; Deze is dan ook gecancelled en wellicht wordt er een nieuwe datum gesteld. Binnenkort meer info. Laat ons vooral weten wanneer je interesse hebt om deze workshop bij te wonen via info@vitaalgiethoorn.nl!

WORKSHOP: EMOTIE ETEN DE BAAS
Waarom snoepen en snaaien en hoe kun je het stoppen? De deelnemers kregen inzicht in hun eigen eetgedrag en hebben geleerd dit te beïnvloeden.
Door Lida Metsemakers. Woensdag 21 oktober 2015 jl.

WORKSHOP: VOEDING & DE OVERGANG
Wat doet de overgang met lichaam en geest en hoe kun je dit door voeding beïnvloeden. De deelnemers aan de workshop leerden beter om om te gaan met de overgang en zich mentaal en fysiek fitter te voelen en beter in balans.
Door Stephanie Scheffelaar. Zondag 22 november 2015 jl

WORKSHOP: KOKEN ZONDER PAKJES
Leer gezonder koken, zonder e-nummers en ongezonde toevoegingen. Wat is er te koop in de winkel en hoe kun je etiketten lezen om gezondere boodschappen te doen? Inclusief diverse gerechten.
Door Lida Metsemakers en Stephanie Scheffelaar. Zondag 7 februari 2016 jl

WORKSHOP: SLANK ETEN
Over afvallen en voorkomen van overgewicht door gezonde, slanke voeding als basis. Hoe eet je minder suiker, hoe om te gaan met vet? Gezond afvallen zonder extreem dieet en risico op jojo-effect. Inclusief gezonde tussendoortjes.
Door Lida Metsemakers en Stephanie Scheffelaar. Zondag 20 maart 2016 jl